Logeerboot Visithor

Aan boord van Logeerboot Visithor kunt u de verhalen van vroeger als het ware voelen. In zijn vorige leven heette de boot Timmerbak 10 (1955). Een werkschip dat voor de gemeente Rotterdam meewerkte aan de wederopbouw van de haven. Pensionering zat er niet in voor deze 'geen-woorden-maar-daden'-schuit. Het 20 meter lange en 6 meter brede schip is na een liefdevolle metamorfose in twee prachtige scheepse appartementen verdeeld.

De appartementen zijn onafhankelijk van elkaar te huur, maar wanneer u wilt kunt u ook beide appartementen huren. Zo kunnnen, bijvoorbeeld, opa en oma in het rechter- en de kinderen en kleinkinderen in het linker apartement. Zo heeft u met de familie beschikking over het hele schip.

Wanneer u komt logeren wordt u persoonlijk welkom geheten door onze hartelijke gastvrouw. Ze laat u het schip zien en wijst u op alle comfort en gemak aan boord. U betreedt het schip via uw eigen entree en heeft een heerlijk terras op het buitendek, keuken, douche en toiletvoorziening helemaal voor uzelf. Zo ook de salon met het sfeervolle houtkacheltje is er helemaal voor uw gemak. Op één van uw uw terrassen (bij de entree of op het bovendek) geniet u van de dynamische stad om u heen.

U voelt dat er met liefde, warmte en originaliteit aan dit scheepje is gewerkt met heel veel oog voor nautisch detail.

Zie de slideshows Visithor I en Visithor II en de plattegrond voor meer details

 

 

 

 

 

 

Visithor