Wat de visite er van vond...

Tjonge, wat een plekkie. Een topverblijf op een toplokatie. Van A tot Z genoten van Rotterdam. En dat begon al met een warme ontvangst. Altijd fijn. Een prachtig tochtje met de watertaxi, daanra inschepen, de kachel opstoken, een wijntje opentrekken. Wat een gezelligheid. Dank!

Ahoi, Bert en Idaline

Wat een heerlijke ervaring: een stukje rust in het bruisende Rotterdam. Een superlokatie met de metro om de hoek om naar de stad te gaan en op 10 passen de watertaxi om richting de Kop van Zuid te gaan. Beter kan eigenlijk niet…. En dan thuiskomen; gezellig haardvuurtje, spelletje en gezelschap van de buurtjes uit Visithor II. Bedankt voor alle goede zorgen en service!

Melanie en Sjoerd, Nijkerk

Oh! Ik heb me reuze geamuseert het was heel! Heel! Leuk we hebben de groetten gedaan. Dinsdag gingen we naar de markt en woensdag gingen we naar villa zebra en dan zijn we gaan  eten bij de zwarte zwaan

Lunalotta, 8 jaar

Donderdagmorgen, 8 uur 25
Ik ontwaak na een twee –heerlijke- nachten slaap op de Visithor. De geur van vers gebakken eitjes komt me tegemoet….. Met een oog open (en nog eentje in dromenland) zie ik de warme gloed van het houtkacheltje… Voor de kachel zit mijn pirate-zoon, intens genietend van het vuur met zijn 3 knuffels dicht bij hem.
Dit is een paradijsje. Wij komen zeker terug! (en dit zijn straffe woor5den voor een huismus als ik!!!)

Liefs, Sofie

Wat een heerlijke plek!!! Na 3 heerlijke nachten zitten we voor het laatst an  de ontbijttafel. Vanmorgen zonder gloeiende kachel, maar wat hebben we geerlijk gestookt! Zaterdag aangekomen en meteen verliefd op “onze boot” voor deze dagen. Onze oudste confiskeerde meteen zijn eigen hut en de jongste enterde de bank! Rolf brengt de auto weg en ik installeer me met de zaterdagkranten en een pot thee op het dek en geniet van het winterzonnetje! Vier dagen Rotterdam, zon, water, schepen. Met de waterbus naar Dordrecht en op bezoek bij de buren in het Maritiem Museum. En natuurlijk shoppen en een verjaardag te vieren! We hebben heerlijk geslapen en zijn weer helemaal bijgetankt. Tot de volgende keer!

Rolf, Anneke, Arne en Jip Blankemeijer

Ik vond het hier geweldig ik ben graag hier en ik kan niet wachten tot ik hier terug kom ik ga wel naar huis maar ik vond het geweldig hoplijk kom ik terug.
Groetjes Arne

Dag meneer de kapitein,

Wat een leuke boot heb jij!
We waanden ons in sprookjesland: kleurijk, handige keuken, gekke gordijntjes, vederzachte handdoeken, zonnig dek, knusse badkamer en twee droombedjes waar we als mat-roosjes sliepen.

Griet en Marieke uit Belgie

Er gaat wat ons betreft niets boven Groningen - maar Rotterdam mag er ook wezen met een Logeerboot als deze

Marc & Janneke uit Groningen

Een weekendje met 4 vriendinnen op de VIsithor. We hadden geen betere weekendplek kunnen dromen. Wat een schitterende locatie! Midden in alle actie dus geen minuut om je te vervelen.

De meiden uit Belgie

Riante kajuit met alle luxe die je je kunt wensen, dat is logeerboot Visithor.

Op 2 april 2010 sliep ik met een vriendin een nachtje op de logeerboot. Bij binnenkomst voelde ik me meteen thuis. De houtkachel, de verlichting, de slaaphoek, heel knus allemaal. De bank is rete- retro, de tv is plat en in de keuken staat naast een sjiek koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster zelfs een elektrische citruspers. In de zwart-witte, antiekachtige badkamer vind je, heel belangrijk, een goede, warme douche. Het hout strak in de lak en de patrijspoorten overal maken het heel scheeps. Er is toeristisch info om Rotterdam te ontdekken, er is een dvd-speler voor thuisblijvers en speelgoed voor kinderen. De boot schommelt minimaal.'s Nachts is het stil en dat midden in de stad! Jammer dat het een wat kille voorjaarsdag was, anders hadden we op het dek een wijntje kunnen drinken, met uitzicht op de andere boten in de Wijnhaven, de kastanjebomen aan wal en de moderne hoogbouw. Gelukkig stond de centrale verwarming binnen te snorren, zo kwam het met het wijntje drinken toch helemaal goed.

Een nacht was veel te kort. Op naar nog zo'n logeerpartij. Thor Evenementen, wat een verbouwing moet het zijn geweest, van werkschuit naar logeerboot.

Dankjulliewel


Ahoy,
Evelyn

In het Paasweekeinde hebben we met zijn viertjes (2 volwassenen en 2 kinderen) genoten van ons verblijf op de Visithor. Het is erg gezellig op de boot. Je voelt je er direct thuis. Ook alle comfort is aanwezig: complete keuken, heerlijke douche, houtkacheltje en heel veel heerlijk zachte handdoeken. De boot ligt in de Wijnhaven en je bent dan ook snel midden in de stad. Te voet kun je de meeste bezienswaardigheden/attracties bereiken. En anders stap je op de nabij gelegen metro, tram of bus. Het Maritiem Museum is een aanrader. Wat de boot extra leuk maakt, is dat je onder het straatniveau bent en dat zorgt ervoor dat de meeste stadsgeluiden over je heen gaan waardoor je van een ongestoorde nachtrust geniet. Jammer genoeg werkte het weer niet echt mee, waardoor we niet hebben kunnen genieten van het uitzicht op het dek. Ook hebben we niet alle gewenste bezienswaardigheden kunnen bekijken, het waren er gewoonweg te veel. Alle reden dus om terug te keren naar Rotterdam en de Visithor!

Chris, Linda, Oscar en Ivar.


We hebben heerlijk geslapen op de Visithor!
Lekker midden in Rotterdam met alle leuke dingen op loopafstand. Als Amsterdammer zie je dan hoeveel moois Rotterdam te bieden heeft. En de beste plek om daarvan te genieten is op een stoere Rotterdamse werkbak! (Met opgestroopte mouwen!)

Jeanette

Nog een mooie plekje aan de Maas ontdekt, in het centrum en toch prive. Comfortabel en praktisch, een aangename plek om te vertoeven.

Marie-Jeanne

 


gastenboek